Де замовити лиття деталей на ТПА?

Пост опубликован: 22.12.2016

Пластмасова промисловість в Україні демонструє величезне зростання. Це пов’язано з високим попитом на різні види елементів/деталей для таких галузей, як:

  • автомобілебудування,
  • будівництво,
  • електроніка.

В результаті ринок пластмас у нашій країні оцінюється у величезну сумму і попит при цьому стрімко зростає. Цьому економічному успіху сприяють як постачання сировини, так і виробники пластмасових виробів, які практикують лиття деталей на ТПА. Одне з ведучих підприємств цієї галузі-ТОВ «Поліграмм».

Що таке пластмаси?

Пластмаси — це матеріали, компонентами яких є природні або синтетичні полімери, що є багатомолекулярними сполуками. Пластмаси також містять різні типи наповнювачів. Це:

  1. Реагенти.
  2. Барвники.
  3. Стабілізатори різної дії.
  4. Мастила.
  5. Каталізатори.
  6. Пластифікатори та розчинники.

Найбільш популярними пластмасами є: біопластики, ПЕТ (поліетилентерефталат), фторполімери, стирольні полімери, поліолефіни, полікарбонат, ПВХ (полівінілхлорид) або PVdC (полівініліденхлорид).

Одна з найважливіших характеристик пластмас пов’язана з їх властивостями параметрами. Крім іншого, важлива їхня поведінка при нагріванні. Розрізняють термопласти (термопласти) і термо- і хімічно тверді матеріали (термореактори). Саме пластичність пластмас визначає, чи знайдуть вони своє застосування у цій галузі.

Термічна пластичність є особливо важливою для операцій точного лиття під тиском. а найкращі компанії мають можливість випускати продукцію для роздрібної та оптової торгівлі – у тисячах однакових екземплярів. Професійні виробничі компанії також використовують такі види діяльності, як зварювання, вібрація, фарбування, штампування або хромування.

Лиття під тиском — легко використовується в автомобільній та електронній промисловості

Такі галузі, як автомобілебудування та електроніка, охоче використовують лиття під тиском у своїх виробничих процесах. Він полягає у впорскуванні у форму пластифікованого матеріалу, в якому матеріал твердне у так званому молдинг (фітинги). Таким чином одержують різні види продукції, такі як комплектуючі для побутової техніки, комплектуючі для автомобілів, елементи для холодильників та посудомийних машин, декоративні елементи. Варто знати, що лише найкращі компанії готові обслуговувати клієнтів, яким потрібне лиття під тиском.





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика