Шаблонні документи для перекладу

Пост опубликован: 08.12.2021

Іноді при ознайомленні з інформацією на веб-сайтах різних бюро перекладів можна зіткнути з таким поняттям як «шаблонні документи». Для багатьох клієнтів не зрозуміло, які документи відносяться до шаблонних, а які ні. Пропонуємо трохи розібратися в цих поняттях, щоб під час замовлення перекладу документів не виникало сумнівів про те, що вас не обдурять і все чесно.

Що це таке

До шаблонних відносяться, найчастіше односторінкові, документи, які видаються державними структурами. До таких відносяться паспортні столи, візові центри, ВНЗ, школи, поліклініки тощо. Тобто, як ви вже зрозуміли, до шаблонних документів належать паспорти, довідки, виписки, дипломи, атестати, посвідчення тощо.

Швидкий та якісний переклад таких документів можна замовити у бюро перекладів InTime. Більше інформації про агентство та його послуги можна на сайті за посиланням — https://byuro-perevodov.com.ua.

Тепер, знаючи що саме відноситься до шаблонних документів, ви будете впевнені, що вас не обманюють називаючи ту чи іншу ціну за переклад. Також варто зауважити, що не всі шаблонні документи є односторінковими. Наприклад, три розвороти паспорта, довідка на підлогу сторінки або сторінку, диплом, атестат – вважаються як одна сторінка, навіть якщо тексту у вашому документі на підлогу сторінки. Такі документи як виписки, акти, декларації, додатки до дипломів хоч і належать до тих, що видані державними організаціями, але прораховуватись у бюро перекладів за кількістю символів та можуть містити від двох до шести сторінок перекладацького тексту. Тому важливо розуміти, що деякі документи, які на вигляд односторінкові або дві малі з дрібним шрифтом можуть містити в собі більше двох перекладацьких сторінок.

Ціноутворення

Коли ви віддаєте свої документи на переклад, менеджери завжди їх спочатку переглядають, оцінюють і потім озвучують вартість. Інформація про ціни в жодному бюро не приховується і її завжди можна знайти у відповідних розділах сайту. Для того, щоб ознайомитися з прайсом на послуги бюро, ви можете просто перейти за посиланням — https://byuro-perevodov.com.ua/tsenyi/ . Ознайомившись із цією інформацією ви розумітимете приблизну вартість виконання робіт. Якщо раптом ціна яку вам вказали вище за ту, що ви припускали — просто уточніть у менеджера, які документи скільки перекладацьких сторінок займають і ви отримаєте відповідь, яка допоможе зрозуміти вам чому саме така склалася ціна.





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика