Манікюр

Пост опубликован: 16.01.2017

img_03

Манікюр є заняттям, вік якого налічує більше 3000 років. У стародавні часи яскраві кольори використовувалися по-різному: воїни Ассирії хною робили на нігтях бойову розмальовку, привілейовані члени суспільства у такий спосіб показували свій високий статус. Хна, віск, гуміарабік були першими компонентами, які самостійно або комплексно входили в декоративні фарбуючі суміші. Але при цьому люди не забували попередньо привести нігті в порядок. Якщо бідні верстви населення примітивно виконували очищуючі-підготовчі стадії догляду, то заможні члени суспільства приділяли цьому пильну увагу, користуючись наборами з золота і слонової кістки.

Індустрія манікюрною краси

У наші дні манікюр стає необхідною косметичною процедурою для дорослих людей, підлітків і навіть дітей. Руки регулярно знаходяться в полі зору співрозмовників, ними виконується безліч справ, тому регулярний догляд дозволить утримувати нігті в порядку, а шкіру зробити гладкою і приємною для дотиків.

Крім класичного обрізного і сухого європейського манікюру, пропонується апаратна (німецька) технологія видалення кутикули обертовим алмазним свердлом, шліфуванням і контурним моделюванням форми нігтьових пластин. Цей метод дуже популярний при нарощуванні нігтів, якість роботи залежить від рівня кваліфікації майстра.

Гарячий манікюр передбачає перед обробкою нігтів попереднього їх підживлення вітамінами і іншими корисними компонентами.

Салонний SPA-манікюр нагадує європейський, але спочатку робиться дезінфекція та пілінг. Парафінова методика допоможе власникам сухої шкіри.

http://pilochka.kiev.ua за технологією мало відрізняється від жіночого. Головне — отримати доглянуті нігті, які в подальшому можна зміцнити лаком, акрилом або гелем.

В основі дитячого манікюру лежить принцип дбайливого ставлення. Щоб уникнути травмування пальчиків кутикула розм»якшується і відсувається.

Приступаємо до декору

1. Американці на кожен день надають перевагу краще одноколірному манікюру, що виключає різкі відтінки і переходи. Обов»язкова умова — дублювання лаком тону нанесеної помади.

2. Френч з»явився вперше в США. Основна відмінність від інших типів — біла смужка по краю нігтя, що отримується в результаті зовнішнього фарбування лаком або внутрішнього нанесення на ніготь спеціального олівця.

3. Японці розробили технологію отримання натурального блиску нігтів. Мінеральна паста доповнюється восковою поліруючою пудрою, що є корисним, природним компонентом.

4. Іспанський спосіб фарбування вимагає наявності не менше 2-х лаків: білого (в якості основи) або будь-якого кольорового (одного-трьох відтінків).

Київський салон «http://pilochka.kiev.ua/ua» пропонує виконати манікюр в домашніх умовах у клієнтки (клієнта). Ви визначаєтесь з датою і часом приїзду майстра, технологією проведення підготовки нігтів і стильовим декором.





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика