IТ навчання для дітей

Пост опубликован: 28.06.2022

Навчання дітей програмування

Шукайте комп’ютерну школу для своєї дитини? Тоді, Мала комп’ютерна Академія це те, що вам потрібно.

Компанія проводить курси комп’ютерного програмування для дітей та підлітків, щоб дати їм можливість з самого раннього віку створювати власне майбутнє. Академія навчила вже 250 000 тисяч дітей та молодих людей, деякі з яких взагалі не мали досвіду роботи з комп’ютером!

Завдання компанії полягає в тому, щоб підтримати покоління молодих програмістів, майбутніх підприємців, які можуть створювати дивовижні проекти, які базуються на вільних знаннях.

Для кого будуть корисні заняття:

  • дітей 7-8 років;
  • школярів 9-12 років;
  • підлітків 13-14.

Що вивчають у Малій комп’ютерній академії

На заняттях ваші діти:

  • будуть програмувати на Python (разом з викладачами діти створять перші програми найшвидшою мовою на сьогоднішній день);
  • розробляти яскраві та сучасні дизайни та анімаційні ролики;
  • створять власні ігри та додатки для доповненої реальності;
  • розроблять програми штучного інтелекту для роботів; Програмування транспортних засобів, роботів, динозаврів та інших саморобних конструкцій – чудовий метод навчання програмуванню для дітей. Дитині легше зрозуміти програмний код, коли іграшка чи робот виконує інструкції та щось рухається прямо поруч із нею.
  • вивчать основи 3D моделювання та навчаться створювати об’ємні моделі.

Головною особливістю академії є максимальна кількість практичних занять. На кожному занятті ваша дитина буде працювати з зацікавленністю.

Переваги нашого навчання

  1. Необмежений доступ до спеціальної онлайн-платформи, яка включає всі уроки у вигляді відео, завдань для власної роботи та тестів для перевірки знань. Дитина може відкривати кожен урок у час і стільки часу, скільки йому потрібно.
  2. .Досвідчені тренери-програмісти будуть підтримувати вашу дитину на кожному етапі навчання, поки це необхідно. Вони перебувають у постійному контакті з учасниками курсу через спеціальний чат.
  3. .Ваша дитина буде на зв’язку з іншими учасниками курсу. У цій групі вона познайомиться з ентузіастами розробки ігор та програмування, поділиться своїми успіхами чи попрацює над спільними проектами.

Створюйте майбутнє ваших дітей уже зараз. Програмісти — одні з найбільш популярних людей на ринку праці. Навчання програмування в молодому віці добре підходить для розвитку логічного мислення, легкого вирішення завдань, пошуку нестандартних рішень. Знання, здобуті учнями академії — надійна інвестиція у майбутнє.





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика