Де придбати ортопедичні капці в Україні?

Пост опубликован: 18.09.2022

Кожен з нас проводить у домашніх турботах багато часу, тому турбота про здоров’я стоп не повинна закінчуватися виключно якістю вуличного взуття. До того ж, домашні медичні тапочки жіночі сприяють розслабленню та підтримці склепінь стопи після довгого трудового дня.

При ознаках плоскостопості або вираженої втоми стоп лікарі-ортопеди часто призначають саме “ортопедичний режим”, що означає застосування правильного взуття з супінаторами і на вулиці, і на роботі, і вдома. Саме такий підхід дозволяє призупинити ущільнення склепінь та уникнути виникнення ускладнень.

Переваги медичних капців

Серед переваг цього взуття слід зазначити:

  • натуральні матеріали, які дозволяють ногам дихати та підтримують комфортний мікроклімат, такі як повсть або льон;
  • знімні або вбудовані устілки з супінаторами, які надають необхідну підтримку та розвантаження стопам, завдяки чому ноги не втомлюватимуться;
  • ковзна надійна підошва, що особливо важливо при заняттях домашніми справами;
  • збільшена повнота колодки, тому капці зовсім не тиснуть на м’які тканини та пальці.

Показання до застосування

  1. Плоскостопість. Коли склепіння сплощуються — втрачається ресорна функція стоп, у результаті збільшується навантаження на коліна, кульшові суглоби і хребет, і навіть можуть виникнути хворобливі “кісточки” біля великих пальців ног. Щоб це запобігти або зменшити болючі відчуття, необхідно розвантажити стопи за допомогою ортопедичних тапочок для жінок.
  2. П’яткова шпора — утворення кісткового шипа в ділянці п’яти, що супроводжується запаленням та вираженими больовими відчуттями, а також часто є наслідком поздовжньої плоскостопості.

Моделі з танкеткою або невеликим каблучком дозволяють розвантажити проблемну область та знизити біль, а ортопедичні устілки при цьому борються з першопричиною захворювання, підтримуючи стопи знизу. Натоптиші та мозолі з’являються внаслідок неправильного розподілу навантаження на стопу та доставляють масу хворобливих відчуттів. Щоб цього уникнути, зверніть увагу на правильні домашні капці від інтернет-магазину idealShop.

Купити затишні домашні капці ви можете у інтернет-магазині idealShop. Тут представлений великий асортимент взуття для дому від найкращих виробників, тому ви точно знайдете варіант, що підходить саме вам. Досвідчені фахівці магазину завжди готові надати вам допомогу при виборі та відповісти на будь-які питання.

Возможны противопоказания, проконсультируйтесь со специалистом





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика