Часодії Часове серце Наталії Щерби

Пост опубликован: 27.10.2021


Життя людини — таке непередбачуване, ніколи не відомо, що чекає нас попереду, хоча існує думка, що всі події, які відбуваються, визначені заздалегідь. Час — хранитель знань та історичних подій: «Час — це всього лише четвертий вимір; малесенька цятка на кінчику стрілки годинника. Довжина його — мить, ширина — буття, а висота — нескінченність…» Унікальне вміння володіти часом допомогло головним героям книги Часодії Часове серце авторки Наталії Щерби впоратися з усіма труднощами. Можливість пізнати Час, рятувати близьких, протистояти постійному тиску від ворогів, збільшувати свою міць та знання у сфері Часової магії — це та багато іншого чекає читачів на сторінках другої книги про Часодіїв Часове серце.

Нова боротьба й численні виклики

Усе почалося на Осталі, коли могутні Часівники доручили виховувати маленьку дівчинку жінці, яку Василина вважала своєю бабусею. Однак, ніхто не розповідав майбутній часівниці про її походження. У підлітковому віці школа стала для неї другою домівкою. Це був притулок, де Василина могла перепочити від постійних математичних вправ та розвиватися у своєму захопленні гімнастикою. Її друг Льошка був єдиною людиною, з якою можна поділитися найпотаємнішими думками та переживаннями.

«Часовий ключ», перша частина «Часодії», провела книголюбів прихованими стежинками нового унікального світу, який був створений могутніми часівниками багато років тому. Українська читацька аудиторія разом з головною героїнею потрапить у новий світ, де функціонують незвичні правила, є власні гроші, дивні істоти. Хоча у Василини не було поряд вірних друзів, знайомство з Ніком, Фешем та Діаною надало їй більшої впевненості та сил рухатися вперед.

Часодії 2 частина повертає читача на Осталу, у дитячий табір «Вершина». Усі ключники потрапили сюди в очікуванні Пурпурового Квіту, який останній раз розквітав на Землі, на місці, де розташований замок Зміулан. Тепер часівники мають навчатися під пильним керівництвом Астрагора, а коли Пурпуровий Квіт розквітне — загадати бажання. Ніхто достеменно не знав справжньої ціни Пурпурового Квіту, окрім Духа Остали Астрагора, який хотів використати її на власний розсуд. Запекла боротьба між двома групами — прихильників Астрогора, та прибічників Василини — триватиме на сторінках книги Часодії 2.Василина вразить читача своєю кмітливістю та майстерністю.

Сучасні автори дитячої літератури

Сучасна художня література для молодшого та старшого шкільного віку постійно шукає нові імена. На щастя, з’являється багато чудових письменників із сучасним поглядом та цікавими сюжетними лініями. Видавництво Школа пропонує познайомитися з авторами, чиї книги допоможуть виховати любов до читання та замислитися над своїм життям, поведінкою, навчать ставити мету та досягати її, бути вірними своєму серцю та довіряти друзям.

Україна багато років поспіль читає книги Наталії Щерби із серії «Часодії». Цей фантастичний світ відразу поглинув тисячі книголюбів, які з нетерпінням чекали виходу кожної частини. Співпраця Видавничого дому «Школа» з авторкою продовжилася в інших виданнях «Лунастри», «Чароділ», «Королева часу», які також можна купити на сайті.

Ще одна популярна авторка підліткової художньої літератури в жанрі фентезі Катерина Соболь. Її серія книг «Дарителі» заворожує сюжетними лініями. Триста років минуло відтоді, як загинула магія Серця Чарів. Уся надія на порятунок покладена на юного хлопця, вигнанця — останнього, хто володіє унікальним даром вогню, та ще не знає, яка ціна порятунку королівства й пошуку своєї долі…

Окрім цього, для прихильників фентезі видавництво «Школа» переклало українською також і серію «Таймлесс» німецької письменниці Керстін Ґір. Подорожуйте фентезі світами з гарними книгами! Ознайомитися з нашою продукцією можно за посиланням https://schoolbook.com.ua/





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика