Вивчаємо англійську мову

Пост опубликован: 23.09.2015

011065ed9_300x200

Зараз вже нікого не здивуєш знанням англійської мови, скоріше навпаки. Якось дивно бути молодою сучасною людиною і зовсім не цікавитися розширенням своїх горизонтів, не намагатися пізнати щось більше. Саме для цікавих та активних і відкриваються більшість гуртків іноземних мов, де працюють найкращі вчителі. Звичайно, не у кожного є фінансова можливість індивідуального http://kolizhanka.com.ua, та і часу на це може зовсім не вистачати. Але це зовсім не привід відмовлятися від розвитку та вивчення мови. На щастя, інтернет пропонує масу можливостей безкоштовних уроків – від відеозанять до граматичних вправ та перегляду улюблених фільмів з субтитрами. Дуже зручно спробувати заняття на декількох ресурсах і обрати для себе саме ті, які краще підходять саме для вас.

Сучасні педагоги знають, що спосіб сприйняття матеріалу у різних людей може бути різним. Так, хтось може без зусиль завчити величезний текст та збагатити таким чином свій словниковий запас, а в когось англійська вивчається сама собою під час прослуховування улюблених пісень англомовних виконавців. Якщо ви також полюбляєте музику, можно не просто слухати її, а й шукати переклади, або ж намагатися самостійно перекладати текст зі словником. Викладачі іноді досить успішно використовують цей прийом на заняттях, бо він вже показав себе як один із найкращих.

Щоб швидко підтягнути свої знання, було б непогано кожного дня дізнаватися щось нове по своїй темі – наприклад, виписувати 10-15 слів та запам`ятовувати їх. Також замість серіалів на українській мові варто дивитися ті самі серіали на англійській – це дуже цікаво і корисно. Щоб процес був більш інтенсивним, мовні спеціалісти рекомендують повністю зануритися в атмосферу іноземної мови, навіть якщо у вас немає можливості поїхати за кордон або спілкуватися з носіями. Достатньо просто включити у своє життя англійську у всіх сферах – від книжок, пісень у фільмів, до радіо, англомовних сайтів. Це допоможе за дуже короткий час оволодіти великим масивом знань, набути впевненість у собі та своїх силах. До того ж, лінгвістичні навички можуть стати в пригоді під час влаштування на роботу, для знайомства з іноземними друзями чи колегами.





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика