Як орендувати екскаватор у Києві за невелику вартість?

Пост опубликован: 25.04.2020

За нагальної потреби у спеціалізованій техніці більшість великих та малих компаній з будівництва, комунальні підприємства звертаються за допомогою до профільних компаній. Купувати у власність важкі машини у вигляді екскаваторів чи самохвалів недоцільно – це досить коштовне обслуговування та утримання. Тому оренда екскаваторів у Києві частіше стає чудовим варіантом швидко не недорого завершити необхідні роботи. Це стосується як риття котлованів, траншей, так і швидкого прибирання майданчиків під забудову, прокладення комунікацій та інших інженерних мереж.

У компанії «Агропромислова група» достатній стаж роботи з будівельними та дорожніми підприємствами, які добре знають, що оренда екскаваторів досить вигідна та не потребує великих фінансових, часових затрат. Наприклад, за необхідності викорчувати дерево чи швидко викопати котлован, спеціалізована техніка впорається за декілька годин (в залежності від об’єму). Додатково «АПГ» надає власного оператора з великим досвідом роботи, що надає змогу виконувати роботи акуратно та з виконанням правил безпеки.

Швидкість та безліч можливостей – чому оренда екскаваторів у Києві вигідна для великих та малих компаній?

Перший привілей такого рішення – оперативність виконання важких та об’ємних робіт на ділянці. Коли справа стосується будівництва (Житлового чи комерційного), часто компанії досить обмежені у часі та витратах. Тому оренда екскаваторів найбільш приваблива завдяки великій швидкості виконання робіт.

Якщо звернутися до «Агропромислової групи», ви отримаєте наступні умови співробітництва:

  • лояльну вартість на послуги (від 8400 грн. за робочу зміну);
  • оперативне доставляння спеціалізованої техніки на ваш майданчик;
  • можливість замовлення додаткового оснащення (гідро молотів, сортувальних комплексів, тощо);
  • підтримку консультантів, які допоможуть обрати модель техніки відповідно до обсягу робіт;
  • професійного оператора, який виконає завдання навіть у важких умовах.

Щоб орендувати екскаватор у Києві, достатньо звернутися за телефоном чи залишити заявку на сайті «Агропромислової групи».

Інші переваги оренди екскаваторів у Києві

Варто зазначити, що компанія уважно стежить за технічним станом машин, тому збоїв у процесі роботи не буде. Тут використовується надійна та сучасна спеціалізована техніка, яка з невеликими габаритами має високу продуктивність. Крім того, досвід роботи у складних умовах дозволяє виконувати завдання у мовах обмеженої та складної території.

Агропромислова група — https://apg-ua.org/

https://apg-ua.org/https://apg-ua.org/https://apg-ua.org/




Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика