Створення сайтів-порталів у Франківську

Пост опубликован: 20.10.2017

slider-web

Під порталом традиційно розуміється складний інтернет-проект з великою відвідуваністю, що містить багато унікального контенту (текстів, фотографій, відео), Велика кількість посилань. Портали мають технічно складний функціонал, опрацьовані власні сервіси.

Що таке правильний портал?

Правильний портал — це портал, створений з урахуванням пошукової оптимізації. Створення сайтів Івано-Франківськ на базі порталу нашою командою відповідає, що наші SEO-фахівці проаналізують аудиторію і її запити, щоб залучити якомога більше зацікавлених осіб, тобто потенційних користувачів. Вам потрібен трафік? Підозрюємо, що дуже потрібен, адже, як відомо, трафіку багато не буває. Ми вичавимо максимум можливого, а наш досвід в створенні відео-порталів, новинних, корпоративних і інформаційних порталів каже, що це у нас вийде.

Як ми працюємо у створенні сайтів?

1. Спочатку розробляємо прототип. Може здатися, що це сповільнить створення порталу, однак, в кінцевому підсумку це лише прискорює розробку інтернет-порталу і, як наслідок, здешевлює. Це усвідомлений, спланований і необхідний крок, який незмінно виправдовує себе.

2. Вибираємо систему керування вмістом. З безлічі систем управління ми використовуємо рішення на базі Drupal і «Joomla». Так, звичайно створення порталу означає використання фреймворка. З точки зору архітектури та швидкості це правильно. Але такий вибір значно уповільнює процес створення і підвищує вартість розробки порталу. А створення порталу — це, як правило, той крок, який потрібно зробити якомога швидше, вклавшись при цьому в не дуже велику суму. З нами це цілком реально!

3. Розробляємо унікальний дизайн. Дизайн сайту безпосередньо пов`язаний з його зручністю і функціональністю. Також не варто забувати, що найчастіше саме дизайн відіграє вирішальну роль при виборі користувача залишитися на сайті або покинути його через 2-3 секунд. В процесі розробки порталу ми створюємо не тільки дизайн головної сторінки, але і 15-20 макетів внутрішніх сторінок (в залежності від тематики та потреб конкретного сайту).

4. Верстка та програмування порталу. На цьому етапі важливо враховувати такі важливі моменти, як коректне відображення сайту у всіх популярних браузерах, наявність мобільної версії сайту і адаптивної верстки.

5. Тестування і наповнення контентом. Після того як портал готовий, можна приступати до додавання текстів і статей. У процесі роботи з порталом також проводиться тестування як з нашого боку, так і з боку замовника. Всі знайдені помилки усуваються безкоштовно.

Здача проекту в термін і перехід до підтримки проекту і його просуванню.

Вартість розробки порталів у Івано-франківську

Вартість готового порталу в місті Івано-франківськ сильно залежить від його специфіки. Це очікувано, адже кожен замовник має свої уявлення про роботу майбутнього порталу, і ми намагаємося їх враховувати. Але ми можемо назвати орієнтовні ціни вже після ознайомлення з технічним завданням.

Остаточна вартість розробки сайту-порталу стане зрозумілою після уточнень і створення прототипу. Звичайно ж, під час розробки ми підтримуємо контакт з замовником і враховуємо всі побажання.





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика