Переваги оренди вилкових автонавантажувачів

Пост опубликован: 24.07.2019

Сучасна складська спецтехніка допомагає виконувати широкий спектр вантажно-розвантажувальних і транспортних робіт максимально швидко і якісно. Найбільш затребуваними у виробничих цехах і транспортно-логістичних комплексах, на відкритих і закритих складських майданчиках є вилкові навантажувачі. Купити нову таку машину та забезпечити їй належне технічне обслуговування може далеко не кожне підприємство, тому взяти напрокат автонавантажувач — це розумне та вигідне рішення.

Вилкові навантажувачі: особливості

Автонавантажувачі використовуються для розвантаження та навантаження різних вантажів у транспортні засоби, а також для їх переміщення по внутрішній території підприємств. Завдяки компактним розмірам і маневреності, вилкові навантажувачі можна застосовувати як на великих майданчиках, так і всередині невеликих об'єктів.

Різноманітність моделей і модифікацій таких машин дозволяє підібрати оптимальні технічні та експлуатаційні характеристики для кожного окремого випадку. Фахівці ділять автонавантажувачі на п'ять основних груп (по виду використовуваного палива): дизельні, газові, бензинові, електричні, газобензинові. Складування і перевезення вантажів, штабелювання об'єктів на стелажах, оперативний розподіл і розвантаження — основні роботи, з якими з легкістю впорається сучасний багатофункціональний навантажувач.

Основні критерії вибору вилкового навантажувача:

  • вантажопідйомність;
  • висота підйому;
  • вага і габарити;
  • швидкість пересування;
  • витрати палива;
  • можливість установки додаткових пристосувань;
  • виробник;
  • ціна.

Переваги оренди навантажувача у компанії «Денал Груп»

Київська компанія «Денал Груп» пропонує українським підприємствам орендувати автонавантажувачі на максимально вигідних для замовників умовах. Великий асортимент наявних машин дозволяє задовольнити будь-які потреби у складській спецтехніці. Всі вилкові автонавантажувачі знаходяться в ідеальному технічному стані та регулярно проходять технічне обслуговування під час роботи.

«Денал Груп» проводить гнучку цінову політику, надає знижки постійним партнерам. Усі наявні моделі навантажувачів можна орендувати на будь-який термін — від одного дня до декількох років. Взявши напрокат автонавантажувач, підприємство-орендар економить час і фінанси на покупці та обслуговуванні спецтехніки. Адже ціна автонавантажувача нового досить висока, а для його обслуговування потрібен досвідчений фахівець.

автонавантажувач

Для співпраці або консультації можна перейти на сайт компанії, де надана більш детальна інформація та контактні телефони. Адреса сайту – https://denal.com.ua





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика