Опис Ford Explorer

Пост опубликован: 13.07.2021

У Цій статті ми представили вам форд модельний ряд. Тенденція вітчизняного автомобільного ринку, яка була зосереджена на невеликих позашляховиках і дизельних силових агрегатах, поступово поширюється на великогабаритні і бензинові силові агрегати. Зараз багато брендів випускають на ринок бензинові позашляховики і намагаються привернути увагу споживачів.

У цій ситуації виділяється Ford Explorer, який стабільно працює на ринку великих позашляховиків і має міцну базу власників. Оскільки це «довговічна» модель, яку неухильно любили з моменту її дебюту на світовому ринку в 2010 році, вона зміцнює свою конкурентоспроможність на ринку шляхом змін в дизайні і характеристиках продукту в залежності від часу.

Гідний і розкішний зовнішній вигляд

Ford Explorer — це вершина лінійки позашляховиків Ford. Через характеру цього положення його статура також вельми чудово. Загальна довжина автомобіля досягає 5040 мм, тому його можна порівняти з будь-яким флагманським позашляховиком.

Тут, маючи загальну ширину 1995 мм і висоту 1775 мм, що перевищує зростання будь-якого дорослого чоловіка, він завершує гідна статура. Колісна база складає 2860 мм, а вага автомобіля в тест-драйві 2.3 Ecoboost A становить 2195 кг.

Видно, що дизайн автомобіля виразно вніс багато змін в порівнянні з початковим дебютом в 2010 році. Після косметичного ремонту в 2014 році загальний вигляд автомобіля значно змінився, а поєднання унікальної решітки радіатора і великих промальованих фар створює впевнений і розкішний спосіб.

Бічна частина виглядає трохи одноманітною, але явно демонструє солідну і гідну чуттєвість Explorer. Чітка лінія від капота і фари проходить до задньої частини автомобіля, створюючи більш сміливий і надійний спосіб. Замість цього я не забув про «техніку», яка створює більш чуттєвий і витончений образ, фарбуючи стійки A і B в чорний колір.

Ford Explorer стає розумнішою

Дизайн Explorer простий і зрозумілий. Фактично, це тому, що поточний Explorer працює довго і часто піддається впливу зовнішнього світу. Він створює чисте зображення шляхом застосування приладової панелі, що складається з реальної симетрії вліво-вправо, і центральної панелі, яка утримує центр інтер’єру. Тут ви можете побачити, що акуратно розташовані дерев’яні панелі додані по всьому інтер’єру, щоб додати відчуття розкоші.

Четирехспіцевое кермове колесо, сенсорна панель дисплея, розташована у верхній частині центральної панелі, і приладова панель з футуристичної чутливості і лаконічною передачею інформації як і раніше відсутні в 2018 році. Крім того, він забезпечував розкішне зображення внаслідок функції зовнішньої освітленості і був оснащений звуковою системою Sony.





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика