Купуємо канальні кондиціонери від Ліка-Комфорт

Пост опубликован: 29.10.2017

Ліка-Комфорт вже майже двадцять років пропонує якісні вентиляційні системи, а також системи енергозбереження та кондиціонування, створені провідними виробниками. За період своєї діяльності компанія спромоглася реалізувати більш нід п’ятсот проектів. Давайте ж поговоримо про те, як придбати домашні канальні кондиціонери високої якості.

Купівля такого пристрою є надзвичайно важливою і відповідальною інвестицією

Ваш комфорт у майбутньому безпосередньо залежить від цього. Варто почати з того, з чим безпосередньо пов’язаний кондиціонер. Такий пристрій в першу чергу призначений для підвищення загального комфорту перебування в будинку чи квартирі. Проте весь час завдяки прогресу та розвитку технологій у сфері кондиціонерів вони набувають нових функцій та застосувань. В останні роки в контексті кондиціонерів з функцією очищення повітря було досягнуто дивовижних результатів — не тільки від забруднення, а й від алергенів та збудників хвороб. Кондиціонер також може мати функцію зволоження. Але зміна параметрів повітря — не єдиний напрямок розвитку: пристрої змінилися на краще і з точки зору енергоефективності, екології та «розумних» функцій. Датчики, які виявляють присутність людей у ​​певних секторах кімнати, вже не рідкість — сюди направляється потік охолодженого, очищеного повітря. Сучасні кондиціонери здатні автоматично вимикатися, коли в кімнаті нікого немає, і спілкуються з системами розумного будинку за допомогою вбудованих інтерфейсів зв’язку.

Оскільки ви вже знаєте, що може запропонувати сучасний сучасний кондиціонер для дому — варто розглянути найважливіші речі, які слід пам’ятати, плануючи інвестиції, а саме — придбання такого обладнання.

Як вибрати кондиціонер для свого будинку?

Перш ніж правильно вибрати модель — варто знати види таких пристроїв та їх застосування. Найпростіший тип — це спліт-система — такий пристрій (його «внутрішня» частина) кріпиться на стіні всередині будинку. Вибір стіни не повинен бути випадковим і варто проконсультуватися з фахівцем, який підбере найбільш оптимальне місце. Варто пам’ятати, що такий кондиціонер також повинен мати вільний доступ до зручного місця зовні (наприклад, на балкон) — для нього потрібна розетка для зовнішнього блоку. Це чудове рішення, наприклад, в офісах, де треба кондиціонувати лише одну кімнату. Однак власники односімейних будинків часто хочуть встановити кондиціонер для кількох кімнат — тоді інший тип буде надзвичайно корисним, який насправді є продовженням технології розщеплення. Це канальний кондиціонер.





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика