Записуємось на комп’ютерні курси у сфері IT

Пост опубликован: 28.09.2017

На сьогоднішній день перед кожною людиною відкриті колосальні можливості та перспективи для розвитку в різних галузях та спеціальностях. Величезним попитом користуються кваліфіковані фахівці з популярної та затребуваної сфери IT. Стати фахівцем можна за короткий проміжок часу, головне знайти гідну школу, де можна вчитися в режимі онлайн від найкращих спеціалістів. Курси програмування Львів на сьогоднішній день має величезний попит, і всі деталі ви можете дізнатися на офіційному сайті lviv.logos-academy.com.

Знайомимося з комплексними програмами навчання

Освоїти нову професію, яка потрібна на сьогоднішній день на ринку, Ви можете за 3-6 місяців. На цьому сайті є різні програмні навчання, на які ви можете записатися. Програми навчання виглядають так:

  • Професія тестувальник
  • Професія Java розробника
  • Професія маркетолога
  • Професія бізнес-аналітик та інше

Також у вас є чудова можливість пройти безкоштовні курси, подивитися цікаві та пізнавальні вебінари. Профільна школа пропонує різноманітні варіанти безкоштовних IT курсів, а саме ви можете вивчити основи програмування, основи веб-розробки, основи тестування та інше. Термін навчання безкоштовних курсів від 3 до 5 днів.

Курси для дітей

Отримати нову професію може кожна людина будь-якого віку, але компанія пропонує відмінні варіанти для запису на курси дітям. Ця галузь набирає популярності, тому варто задуматися про освоєння нових професій заздалегідь.Ви можете записати свою дитину на різні курси у форматі стаціонар або у форматі онлайн. Існують різні варіанти курсів дітям від 8 до 10 років, також ви можете вибрати програму курсів 11-13 років або записати дитину на курси 13-16 років.

Вся інформація на офіційному сайті

Отримати консультацію, ознайомитись з програмами всіх курсів, прочитати відгуки, познайомитись з викладачами та моніторами ви можете на офіційному сайті lviv.logos-academy.com. Також варто відзначити, що після закінчення курсу компанія може допомогти з працевлаштуванням та пошуком роботи. Розкривайте межі свого пізнання, отримуйте нові навички та опановуйте нові професії.





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика