Доставка квітів Івано-Франківськ

Пост опубликован: 17.05.2019

Доставка квітів в Івано-Франківську хоч і не є екстреною службою, телефон якої набирають в найпершу чергу, але в деяких випадках саме вона виходить на перший план.

Випадків таких дуже багато. Припустимо, вам потрібно терміново замовити розкішний букет зі 101 троянди, еустом, хризантем або інших квітів своєї коханої жінки. Ви ж не будете дзвонити в міліцію або пожежним, вірно? Ні, ви, в першу чергу, наберете номер телефону компанії, якій можна довірити вирішення всіх квіткових питань.

Звичайно, можна поїхати у квітковий магазин або на ринок, щоб вибрати букет. Але такий варіант має ряд мінусів, головний з них – часові витрати. Далеко не завжди є в запасі пара годин вільного часу.

Плюс інтернет-магазинів полягає саме в тому, що ви можете вибрати подарунок, не відриваючись від роботи або сім`ї. За 10 хвилин можна встигнути зробити замовлення навіть не виходячи з офісу.

Більш за 17000 наших клієнтів навіть не сумніваються, кому доручити створення ексклюзивного букета зі свіжих квітів, адже тільки в нашій компанії висока якість сервісу, безкоштовна доставка, справедливі ціни та інші чинники настільки вдало поєднуються один з одним.

Ми не просто слухаємо всі ваші побажання, але й прислухаємося до кожного з них, тому й результат роботи у нас завжди на висоті. Фотозвіт, який ми створимо для вас, найкращим чином розповість про всі емоції, які супроводжують процес вручення подарунка. До кожного букета додається листівка, а також можливість доповнити його м`якою іграшкою або смачними шоколадними ласощами.

«Хлопці, ви просто робите неможливе!» – кажуть нам наші клієнти. Насправді, створити бездоганний букет менш, ніж за півтори години – це дуже навіть реально, коли флористи люблять свою справу, намагаючись догодити клієнтам у всьому. Ви можете зателефонувати в наш колл-центр, і оператори з радістю допоможуть вибрати відповідні квіти. За бажанням можна весь процес довірити консультантам і замовити букет на смак флориста.

Купити квіти в Івано-Франківську на нашому сайті можна дуже швидко та зручно. Замовляйте створення букетів для своїх близьких. Для цього вам зовсім не знадобиться багато часу й сил. Переконайтеся самі!

+38-066-436-95-21 (Viber, WhatsApp)

+38-096-436-95-21

+38-073-436-95-21





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика