Таблоїд Волині — популярне інтернет видання

Пост опубликован: 25.04.2015

luck4

Все більшої популярності набирає таке інтернет видання, як «Таблоїд Волині». З кожним днем популярність і кількість відвідувачів невпинно зростає. Безліч новин вцілому та http://volyn.tabloyid.com, зокрема, цікавої інформації про цікавих людей, спорт, лайф, скандали. Тобто все те чого душа забажає, на будь який смак і вподобання. Таблоїд Волині буде цікавим і для  сучасної молоді і для людей в віці, тобто для будь якої вікової категорії.  Рейтинги показують що однією з найцікавіших тем для читання є будь яка інформація про volyn.tabloyid.com, концерти і театральні дійства. Здавалося б, в теперішні нелегкі часи для України, не час для розваг, проте люди знаходять хоча б трішки розради і спокою в той час, коли переглядають театральні спектаклі.

Сезон розпочатий, і хотілося б більше розповісти про наш всіма улюблений місцевий Волинський музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка. Цей Театр був створений в тисяча дев’ятсот тридцять дев’ятому році за Ухвалою Ради Народних комісарів Української Радянської Соціалістичної Республіки. Розташування є надзвичайно зручним, адже споруда розмістилась в самому серці міста, на центральній площі. І всі гості що перебувають  в нашому місті, прогулюючись по  центральній вулиці нашого міста, можуть любуватись великою поважною спорудою. В театрі є дві сцена. Це звичайно велика головна і камерна. Головна центральна сцена вміщає сімсот сімдесят пять глядачів, та камерна сцена для п’ятдесят відвідувачів. Постійний та незмінний репертуар театральної трупи – це, п’ять вистав для камерної сцени, одинадцять вистав для наший найменших мешканців міста Луцька для дітвори, та двадцять п’ять вистав, що показуються в вечірній час. Професійний колектив театру дуже активно гастролює, як на всій території України, так і за її межами. Керує театром і є директором Глива Анатолій Миколайович, а також художнім керівником театру є заслужений діяч мистецтв України Петро Ластівка. Нещодавно Волинський академічний театр імені Тараса Шевченка святкував своє сімдесят п’ятиріччя. З цієї нагоди трупа гастролювала в Києві, де були показані  вистави «Кайдашева сім’я», поставлений за всіма відомими мотивами повісті Нечуя-Левицького, «Назар Стодоля» Тараса Шевченка та «Гамлет» Вільяма Шекспіра.

Наш Волинський обласний театр імені Тараса Шевченка – це наша радість та  наша гордість. Неймовірно приємно, що в нашому місті живуть такі талановиті люди. Та наша сучасна молодь має змогу піти і насолодитись переглядом їхньої гри в чудових спектаклях. Інтернет видання «Таблоїд Волині» часто висвітлює основні театральні дійства Луцька на сайті http://volyn.tabloyid.com

 





Поиск на сайте


Добавить в закладки

Поиск на сайте



Яндекс.Метрика